Jysk snusfornuft og ordentlighed

Ordentlighed. Det er noget, jeg ofte savner i den politiske debat, og som for mig er et nøgleord og en væsentlig årsag til, at jeg er konservativ. Jeg værner om de værdier, vi er rundet af, og for mig handler det konservative afsæt om OS og ikke kun om mig, mig, mig.

Vi har et fælles ansvar. Både for at sikre, at de, der kan selv, får mulighed for at udfolde sig. Og for at sikre, at de som har brug for støtte og omsorg, får en værdig hjælp. God politik skal understøtte god livskvalitet, og den måde, vi behandler hinanden på, skal være båret af ordentlighed.

Jeg tror på, at man er rundet af det, man vokser op med. Mine egne rødder står solidt plantet i den jyske muld. Jeg voksede op på et nedlagt landbrug i Østjylland, og min store helt – morfar – var en gæv vestjyde, som jeg lærte rigtig meget af. Senere flyttede jeg til Aalborg og har som journalist dækket hele Nordjylland fra fem forskellige byer. Resultatet blev, at jeg forelskede mig i netop denne landsdel, og det er derfor, at jeg nu kæmper for at få lov til at repræsentere nordjyderne på Christiansborg.

Jeg har lært utrolig meget af de mennesker, jeg har mødt. Fra alle mulige forskellige brancher og samfundslag. Om arbejdsliv. Om fritidsliv. Om familieliv. Og om hvor vigtigt det er, at der er en balance imellem de forskellige ting. Nu vil jeg bruge mine over tyve års erhvervserfaring på at få synliggjort Nordjylland på Christiansborg. Og med under armen tager jeg min jyske snusfornuft – for den er vigtig!

Af Mia Tang, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti

 

Mia Tang
Konservativ folketingskandidat i Nordjylland, journalist, cand.mag. og tidl. pressechef i Udlændinge- og Integrationsministeriet Mobil: 40 75 59 00
Mail: mia@miatang.dk